Sådan bliver du medlem

Indmeldelse:

For at blive medlem af Gentofte Løbeklub, skal du klikke her :

https://www.conventus.dk/dataudv/www/new_tilmelding.php?foreningsid=16472&gruppe=891806&skjul_nyt_medlem=0&skjul_allerede_medlem=1

Derefter skal du indbetale det halvårlige kontingent, som er 500 kr. For Royal Run løbere  er kontingentet 300 kr, som dækker tom sommer 2024.

Kontingentet betales halvårligt enten på MobilePay 45606 eller Danske Bank konto Reg.nr. 9570 Konto: 12439024.

Facebook

Efter du har meldt dig ind i Gentofte Løbeklub, skal du anmode om medlemskab i vores lukkede Facebookgruppe ved samme navn.

I Facebookgruppen kan du kommunikere sammen med klubbens trænere og de andre løbere. Det er også her, du inden hver træning vil blive opdateret af din træner på, hvad der skal ske, så du kan komme velforberedt og motiveret.

Persondataregler:

Også Gentofte Løbeklub er underlagt den nye persondataforordning som I sikkert har hørt om fra mange andre. I løbeklubben giver I os primært i forbindelse med at I bliver medlemmer nogle personlige oplysninger.

Alle oplysninger opbevares fuldt fortroligt og bruges kun til at administrere jeres medlemskab af løbeklubben, herunder til at sende mails til jer i forbindelse med klubbens aktiviteter osv. og til at sørge for at klubben kan få tilskud fra kommunen.

Oplysninger slettes hvis du melder dig ud. Hvis du vil vide mere om behandlingen af dine oplysninger, så send en mail til bestyrelsen på gentofte.lobeklub@gmail.com

I forbindelse med løbeklubbens aktiviteter tages der fotografier af medlemmerne som bruges på hjemmesiden, på plakater osv.

Vi regner selvfølgelig med at alle er ok med brugen af både persondata og fotos, og med din indmeldelse i klubben eller betaling af kontingent og deltagelse i klubbens aktiviteter giver du dit samtykke hertil.